Samfund

Studiestart skaber kæmpe behov for nye lejligheder

Nu er der ikke lang tid til at tusindvis har studiestart på landets universiteter. Det betyder at der er en kæmpe efterspørgsel efter boliger i storbyerne. Hvis du står og mangler et sted at bo her til sommer har vi i denne artikel samlet de bedste råd til hvordan du finder et sted at bo.

Kollegier har kilometerlange ventelister

For mange år siden, kunne man altid få et kollegieværelse, hvis man ikke havde andre muligheder. I dag er kollegierne blevet så populære at ventelister på flere år ikke er unormalt. Der er mange unge der gerne vil have det fællesskab og sociale liv, som et kollegie giver mulighed for. Hvis du også gerne vil bo på kollegie kan det godt betale sig at være tidligt ude. Skriv dig op til et kollegieværelse allerede mens du går i gymnasiet. Et andet godt råd er at høre sit netværk om der er nogen som kender nogen, der er ansvarlig for hvem der får et værelse, da man på den måde kan slippe rundt om den lange venteliste.

 

Nybyggeri giver mulighed for fantastiske bofællesskaber

Hvis du skal flytte til København er det en god ide at kigge efter nogle af alle de nye lejeboliger der er blevet opført eller er i gang med at blive bygget. Den store efterspørgsel på boliger i København gør at mange byggefirmaer opfører nye lejeboliger for at følge med efterspørgslen. De nye lejligheder er ofte indrettet med et stort køkkenalrum og gode store værelser der ligger rundt omkring. Den opbygning af lejlighederne gør det muligt at skabe et godt bofællesskab med nogle af studiekammeraterne, hvor der er plads nok til alle. Ved at bo flere sammen får i også et lignende fællesskab til det man får på et kollegie.

Hvis du gerne vil finde en god lejebolig i København kan du enten søge på ’lejebolig København’ eller klikke her.

 

Find din indre hippie frem og køb en gammel varevogn

Hvis du er typen der gerne vil skille dig ud, og ikke kan lide at skille dig ud, bør du overveje det mobile alternativ til en lejlighed. Køb en gammel varevogn og indret den med seng, køkken og diverse. Det kræver du har hænderne godt skruet på, og kan sætte en stor del af din sommer af til at sætte den i stand. Fordelen ved at have en varevogn er at du aldrig har langt hjem. Hvis du er i byen kan du parkere den ude foran natklubben. Skal du på studiet parkere du den også bare ude foran. Denne løsning er dog ikke optimal for alle, men hvis du er typen der vil gå imod strømmen, er dette din løsning.

Du kan også gå i modsatte retning og satse dit held. Rigtig mange studerende tjener faktisk penge på betting og online spilleautomater. Langt de fleste sider har bonuskoder, hvor man kan komme igang fra 100-200 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *