Erhverv

Se præsentabel ud med disse råd til en sofistikeret påklædning

Vores kultur har et bredt anerkendt, homogent, og svært opnåeligt skønhedsideal, der i dag er blevet uadskilleligt fra forestillingen om succes, ambition og sundhed. De domme, vi fælder over andre menneskers udseende, er mere vidtrækkende, end vi umiddelbart mærker. Et smukt udseende er en måde at vise overskud på. Derfor kan det være altødelæggende at føle, at man ikke ser ud som vores ideal.

Karrieremenneskets person og udseende

Vi danskere generelt til blandt nogle af de folkefærd i verden, som har et af de højeste ambitionsniveauer, især når det kommer til arbejde. Ma stiler højt og vil rigtig gerne bestige karrierestigen allerede i en tidlig alder. Dette kan man særligt se på fødselsraten og skilsmisseraten, som begge bevæger sig i takt med, at folk prioriterer arbejdet frem for forholdet og at have tid til en familie. Karrieremennesket bruger sene aftener og weekender på arbejdet, og det at tjene en masse penge er super vigtigt.

Man skal være villig til at arbejde hårdt og fokuseret, hvis man vil nå ambitionsniveauet. Vi lever i en meget overfladisk verden, hvor udseendet særligt er i fokus. Der bliver ikke kun dømt på vores faglige kunnen, men faktisk også på hvordan vi agerer rent socialt, om vi ser sunde og rasle ud og vi klæder os pænt og toneangivende.

Beklædning påvirker opfattelsen af den du er

Der er nogle helt overordnede opfattelser af, hvordan man ser præsentabel ud. De er tale om nogle klare og lige linjer i beklædningen. Hvis man tror ens påklædning ikke har betydning, på ens arbejdsplads, så er man helt forkert på den. Det kan være vigtigt at se præsentabel ud, hvis man arbejder et sted, hvor man for eksempel møder kunder. Her kan man ikke sidde i joggingtøj med nusset hår, da det ikke er godt. Nogle virksomheder har sågar dresscode, så alle på arbejdspladsen ser ens og sofistikeret ud.

Påklædningen er vigtig, da den har indflydelse på hvordan man bliver opfattet. Hvis man ser præsentabel ud, så opfattes man ikke kun sådan, men også alt det er følger med. Man kan opfattes klog, flot, at man har styr på sit liv, at man har penge, at man er hårdtarbejdende eller andet lignende. Din påklædning handler om din udstråling og hvordan man begær sig.

Personaliser de rene linjer og neutrale farver

Selvom man måske ikke skal have et specifikt outfit på, når man arbejder. Så er det vigtigt, at man hele tiden er sig selv. Det er vigtigt, at man ikke laver om på sig selv, fordi man bær et særligt sæt tøj. Minions har også forskellige personligheder, selvom de ligner hinanden meget på afstande. Man kan altid peppe det ellers til tide lidt kedelige outfit op med lidt personlige accessoires. Læs mere her og find fede tasker, læderhandsker eller bælter, som lige sætter det ekstra finished tutch på beklædningen.

Et præsentabelt udseende er ofte det man vil associere med business orienteret tøj. Her kan det være en god ide, hvis man møder op i et jakkesæt eller i hvert fald en pænt strøget skjorte. Jakkesættet er altid et godt outfit, da man hermed altid er fin i tøjet og det er både gældende for kvinder og mænd. Beklædningen er mere i nuancer end farver og helt så få farver som muligt, så man ser neutral ud.

Tøjet har fokus på det elegante og stilrene look. Slipset er ofte sort, hvidt, blåt eller gråt. Det handler som udgangspunkt om den autoritet, respekt og tillid, der signaleres. Mennesket bag rustningen, som i sine handlinger, gestik og kommunikation skal udstråle en vis professionalisme og troværdighed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *