Nyheder

Sådan får du en billig skiferie

Vinterferien nærmer sig med langsomme skridt. For omkring 190.000 danskere associeres vinterferien med høje og snefyldte bjergkæder, som giver fart over feltet, når skiene har er sat under fødderne og næsen peger nedad. Dog er det ofte en rigtig dyr fornøjelse at tage på skiferie, da man betaler for rejsen med hensyn til transport og hotel. Derudover skal der også købes eller lejes skiudstyr samt betales for et liftkort. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du får en billigere skiferie.

Skiferien er billigere i lavsæsonen

Det er absolut ikke den bedste ide at vente til sidste sekund med at bestille sin skiferie. Din skiferie bliver kun dyre og dyre, jo længere du venter. Derfor bør du bestille din skiferie i god tid. Hvis du skal få de største besparelser på skiferien, så skal du allerede bestille i juli eller august. I sommerferiemånederne vil du kunne spare helt op til 1.000 kr. i rabat pr. person, hvilket burde gøre det attraktivt for dig at bestille skiferien i god tid.

Skiferien bliver endnu billigere for dig, hvis du booker dit ophold uden for højsæsonen, der ligger omkring jul og nytår samt skiferieugerne 7, 8, 9 og 10. Ikke nok med at skiferien bliver billigere, så er liftkøerne også kortere.

Vælg de billigere skiområder
Priserne på de forskellige skiområder varierer forholdsvis meget på henholdsvis hotel, liftkort og restuaranter. De billigste alternativer med hensyn til indkvartering er Italien, Norge, Sverige og Østrig, hvorimod Frankrig har de højeste priser. Tilsvarende bliver Frankrig også den dyreste valgmulighed, når der skal betales for lift kort.

Hvis du gerne vil spare penge på dine restaurantbesøg, så får du det bedste og billigste mad i Italien. Derimod er prisen på mad også dyr i Frankrig. Dog tager Norge førstepladsen for de dyreste restauranter. Her får du en oversigt over fem billige skiområder:

  1. Skeikampen – Norge
  2. Isaberg – Sverige
  3. Livigno – Italien
  4. Maria Alm – Østrig
  5. Montgenévre – Frankrig

Book hotel med halvpension eller tekøkken

Der er også nogle penge at hente hjem, hvis du vælger et hotel, hvor halvpension er inkluderet i prisen. Der kan samlet set spares mellem 20-30% på udgifterne til morgen- eller aftensmad, hvis du spiser på hotellet på hele skiferien.

Dog kan du også vælge det billigere alternativ, hvor du booker et hotelværelse med et lille tekøkken. I den forbindelse kan du selv handle ind til morgen- og aftensmad i det lokale supermarked.

De billige alternativer for børnefamilierne

Skiferien er oftest en rigtig dyr post i budgettet, hvis hele børnefamilien skal med. Alligevel findes der billige alternativer for børnefamilierne. Skeikampen i Norgen og Livigno i Italien er begge billige og børnevenlige destinationer, hvor der kan spares penge på liftkort og indkvartering. Andre muligheder kunne også være Berchtesgade i Tyskland eller Maria Alm i Østrig, der er oplagte til kør-selv skiferier med børn.

Hvis du ikke allerede har fået bestilt din skiferie, og det er alt for dyrt at tage af sted, så kan du altid tage et hurtigt lån. Du får svar på et hurtigt lån inden for 48 timer, hvis du allerede søger i dag. Hvis du også vil søge om et hurtigt lån, så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.