Nyheder

Optimer dit liv og få overskud

Vi tænker hele tiden over, hvordan vi kan få luft i økonomien, sindet og i vores omgivelser. Heldigvis er løsningen ikke uoverskuelig!

Sådan kommer du af med stress

Det er det vigtigt at handle, hvis man oplever symptomer på stress. I flere undersøgelser, har mange mennesker udtalt at kost, motion og rejser er nogle af de ting, der afstresser dem. Sund og varierende kost giver en krop i balance. Motion skaber mental overskud, som gør, at vi har det bedre med os selv, hvilket smitter af på vores omgivelser. Når vores omgivelser bliver smittet, skaber det en bedre energi i samfundet, som giver bedre sammenhold.

Rejs billigt med afbudsrejser

Afbudsrejser er en glimrende mulighed for at komme ud og rejse. Afbudsrejser er pakkerejser, hvilket vil sige, at både fly og hotel er inkluderet i prisen. Dog købes rejsen med maksimum 6 dages varsel. Afbudsrejser giver dig mulighed for at afstresse ved at komme ud at rejse uden at skulle have de store kontanter op af lommen. Derudover er rejser til lande som Thailand en god mulighed, da det ikke er dyrt at opholde sig der. Det giver økonomisk og mental overskud, hvilket gør, at når du kommer hjem igen, at du summer af overskud og positivitet, som smitter af på folk omkring dig!

Optimer din virksomhed, så den er i verdensklasse

For virksomhedsejere er det vigtigt, at virksomheden er i fremgang, og at der er gode vibrationer blandt de ansatte. I dag er det blevet en selvfølge med gode arbejdsvilkår i forhold til, hvad det har været tidligere. Dog er det også virksomhedsejerens ansvar at sørge for, at der er god stemning blandt medarbejderne. Det kunne være at lave arrangementer som teambuilding. Teambuilding-arrangementer kan være alt lige fra at spille rundbold en fredag eftermiddag til forhindringsløb ude i den lokale skov. Efter teambuilding vil du opleve, at dine medarbejdere møder op på arbejde med mere energi og bedre sammenhold.

Invester din virksomhed

Klik her for at ansøge om en LEI-kode. En LEI-kode er et internationalt CVR-nummer, der er lovpligtigt for virksomheder, der vil handle med aktier og værdipapirer. Investering med virksomheden kan være meget andet end aktier og værdipapirer. Glade og motiverede medarbejdere giver gode resultater. Derfor er investering i arbejdsmiljø og -forhold altafgørende i forhold til at gøre din virksomhed modstandsdygtig. Glade medarbejdere og modstandsdygtighed sikrer, at din virksomhed kan fortsætte i mange år uden bekymringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *