Erhverv

Øg dine jobkvalifikationer

Arbejdskonkurrencen bliver hele tiden hårdere med alderen. Det skyldes, at vi lever i en tid, hvor det hele går stærk, og der er meget ny teknologi. Som ældre er der hele tiden noget nyt, du skal forholde dig til, og du kæmper mod unge, som er vokset op med den teknologi.

Samtidig er der pres fra udlandet, da der hele tiden er arbejde, som man kan flytte væk fra Danmark til udlandet, hvor det er billigere. Derfor er det vores jobkvalifikationer, som vi skal bruge, hvis vi vil have et job i fremtiden.

Bliv bedre til sprog

Nærmest alle virksomheder sælger til udlandet, og derfor leder virksomheder altid efter nogen, som kan et andet sprog end dansk. Mange år er gode til at tale engelsk, men det er næsten altid det eneste fremmedsprog, som de kan tale. Hvis du kan tale tysk, fransk eller spansk er du i høj kurs for mange danske virksomheder. Det er præcis det, som du kan lære hos iblsprog.dk.

På den måde øger du din mulighed for at finde et job. Især hvis du allerede har en uddannelse, som de leder efter. Det er klart, at det er mere besværligt at finde et job, hvis du kun kan et sprog, men du ikke har en uddannelse.

Derfor er det et godt træk, hvis du har begge dele. Det er oplagt at tage et sprog, mens du allerede studerer en uddannelse, som du ved, der vil være relevant for virksomheder. Dog kan du ofte klare dig med de fleste uddannelser, hvis du arbejder hårdt, og viser dem, hvordan de kan bruge dine redskaber.

Tænk på hvad du selv kan gøre

Mange venter på, at der slås et job op, som de kan søge. Men det er en helt forkert måde at gøre det på, for så konkurrerer du mod alle andre. Det betyder ikke, at du ikke skal søge de job, som allerede er der. Det skal du, men du kan gå længere end det.

Du kan sagtens sende uopfordrede ansøgninger også. Her er det smart at undersøge virksomhederne nærmere, inden du sender en ansøgning til dem. Tænk på at du her har muligheden for at få et job lige der, hvor du gerne vil have det. Derfor kan du ligeså godt sende nogle gode motiverede ansøgninger. Du skal gøre noget, som de bider mærke i, ellers får du aldrig jobbet.

Det er klart, at du altid bedømmes på dit CV, men hvis du ikke har et imponerende CV, bliver du nødt til at gøre mere end alle andre. Det er den eneste måde, hvor du ikke får samme resultat som dem. På den måde vil du opleve, at du kan få en række jobs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.