Erhverv

Mangler du specialister i din virksomhed, læs med her!

Det kan være en fordel at have specialister i sin virksomhed til de lidt mere nørdede og komplekse opgaver. Der er forskel på specialister og generalister. Begge typer er dygtige i hver sin forstand og det er vigtigt at have en blanding på ens arbejdsplads, da det giver en god dynamik, samt større muligheder for at kunne lære af hinanden.

Alle chefer og ledere på arbejdsmarkedet ønsker dygtige, kompetente og helst erfarne kandidater ind i virksomhedens ledige stillinger. En rekrutteringsproces kan være kompliceret, tidskrævende og kræver flere ressourcer end normalt. Læs med nedenfor hvordan man kan gøre processen ukompliceret og tidsbesparende.

Få hjælp udefra, det gør processen meget nemmere

En rekrutteringsproces er tidskrævende og det kan være svært at skabe en nem og hurtig proces selv. Man har ofte travlt og sidder med andre opgaver der fylder mere, end rekruttering. Har man ikke særlig meget erfaring med rekruttering, kan det være svært at bedømme og vurdere til jobsamtalerne, hvad det vigtigst og hvorvidt personen er reel eller ej. Det kan også være svært at finde den rette person første gang, og man efter nogle uger eller måneder, igen skal igennem den samme proces. Det store spørgsmål er ”Hvad er det egentlig vi søger her hos os?”.

De fleste virksomheder, afdelinger, chefer og daglige ledere ønsker alle sammen den rette kandidat bliver fundet i første forsøg. Det er dog ikke altid tilfældet. Du har i dag mulighed for at få hjælp udefra og øge chancerne for at finde den rette kandidat i første forsøg.

Man skal være tilbøjelig til at stole på andre, hvis man skal have hjælp udefra til rekruttering. Det kan medføre at man får de helt rigtige kompetencer, men det personlige plan kan komme til at halte lidt. Her må man tage en beslutning om, hvad det vægter mest.

En anbefaling der ikke vil skuffe

Ballisager er specialister inden for rekruttering, outplacement og karriererådgivning. De kan hjælpe dig med at finde den rette kandidat og på den måde gøre processen ukompliceret og samtidig gøre processen mere tidsbesparende. De har mange års erfaring med headhunting af specialister, til både store og små private virksomheder.

Ballisager er et konsulenthus og de er tilgængelig i hele Danmark, med kontorer både i Århus, København, Ålborg, Odense, Vejle og Sønderborg.

Har du brug for hjælp til rekruttering, så gå ind og læs mere om hvordan processen foregår hos dem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *