Nyheder

Mandens smykkeskrin – hvilke typer smykketilbehør er moderne?

I dagens Danmark kan en mand gå med alle de smykker han har lyst til. Der er helt klart blevet mere acceptabelt for den moderne mand at gå med smykker sammenlignet med før i tiden. Armbåndsuret har f.eks. altid været mandens maskuline måde at manifestere sig på via et smykke. Det er dog ikke unormalt at manden i dag går med både øreringe, halskæde, armbånd m.m. Herunder kan du læse mere om nutidens smykkemode for den moderne danske mand.

Find en god balancegang

Det er altid svært at komme med en specifik guide på, hvilken måde der er den bedste at bære sine smykker på. Men hvis du er i tvivl om hvor grænsen går, med hensyn til hvor mange smykker du kan bære før det bliver for meget, så er et godt råd at finde en god balancegang.

Det at bære smykker, det er lidt ligesom at putte parfume på. Hvis man sprøjter for meget på, så kan det hurtigt blive en alt for intens duft, hvorimod hvis man finder den helt rette balance, så bemærker man bedre duftens elementer. Det samme gælder smykker. Hvis der er alt for mange smykker i spil, så bemærker man måske ikke halskæden du har på.

I forlængelse af det overstående, så er det også vigtigt at vælge sine smykker ud fra det outfit man har på. Der er f.eks. utrolig stor forskel på, hvilket smykke der passer godt til en sort T-shirt kontra en hvid T-shirt.

Udtryk dig selv gennem dine briller

Et andet moderne modetræk for den danske mand, det er brillen. Aldrig før har det været så populært at gå med briller, hvorfor at det også er blevet en kæmpe modeindustri at designe forskelige typer af briller og stel. Du kan læse meget mere om dit valg af briller online.

Hvis du endnu ikke har erhvervet dig nogle briller endnu, men ved at du har brug for nogle, så skal du først og fremmest tænke over hvilket udtryk du ønsker give. I den forbindelse, så er det helt oplagt at se på din garderobe. Du kan på den måde skabe dig et billede af, hvilket udtryk du giver i forhold til din tøjstil, og derefter afspejle det udtryk i dit valg af briller og stel.

Herefter er det også vigtigt at tage din hudfarve med i betragtning. Hvis du eksempelvis er meget lys i huden med lyst hår, så kan en sort farve godt virke lidt hård. Det er derfor oftest mere klædeligt at vælge nogle naturlige og friske farve, hvis man altså har denne type hudtone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *