Nyheder

Juraen er blevet digital

Glem alt om alvorlige herrer i jakkesæt, tunge bøger og juridiske fraser, der slet ikke er til at forstå. Får du brug for juridisk hjælp, er det nemlig ikke længere nødvendigt, at du tager pænt tøj på og aflægger det lokale advokatkontor et besøg. Nu kan du nemlig hyre en jurist via internettet.

Vær ikke bange for at bede om hjælp

Har du aldrig haft behov for at hyre en advokat, kan det godt ved første øjekast virke som et besværligt projekt. Lovgivning, paragraffer og advokater med ansigter i alvorlige miner er en verden helt for sig selv. Og som kunde på advokatkontoret vil man nødigt komme til at fremstå uvidende, når snakken spores ind på juridiske spidsfindigheder.

Den gode nyhed er, at advokaten slet ikke tænker sådan om sine kunder. Han eller hun har brugt mange år på at uddanne sig til jurist, og har fuld forståelse for, at ikke alle mennesker har forståelse for juraens faglige termer.

Hvad kan en jurist hjælpe med

Helt som man ser det i de amerikanske film, så er det selvfølgelig en advokat, der træder til, hvis man får brug for juridisk bistand i forbindelse med en retssag. Er man blevet beskyldt for en forbrydelse, kan en forsvarsadvokat hjælpe, mens man ligeledes kan hyre en juridisk hjælper, hvis man skal sagsøge nogle andre. Der behøver dog slet ikke at være sket noget dramatisk, for at man får brug for de services, en juridisk sagsbehandler udfører.

Rigtig mange danskere får på et tidspunkt i deres liv brug for at få oprettet et testamente. Og for at få et sådant dokument oprettet korrekt, så er det en jurist, man skal en tur forbi. Øvrige juridiske dokumenter, der kræver advokathjælp at oprette, omfatter f.eks. også gældsbreve, arveafkald og fremtidsfuldmagter.

Få hjælp på et sprog, du forstår

Er man husejer, er det mere normen end undtagelsen, at man har et testamente. I hvert fald hvis man ejer fast ejendom med en partner, som man ikke er gift med. Er der ingen ring på fingeren, er det nemlig kun et juridisk dokument, som kan sikre, at to samlevende kærester arver hinanden, hvis det utænkelige skulle ske, og den ene part skulle afgå ved døden. Det kan virke voldsomt at skulle booke et møde med en advokat, blot for at få oprettet et testamente. Derfor er det godt nyt, at Danmarks digitale jurister er flyttet ind på internettet. Ved hjælp af et enkelt klik kan du tilgå juridisk hjælp hjemme fra din egen computer. De onlinebaserede jurister er specialister indenfor juridiske dokumenter og kan hjælpe dig med at få sat de rette underskrifter, så du med ro i sindet kan slappe af og nyde livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *