Nyheder

Genvejen til perfekte jakkesæt og skjorter, du er nødt til at høre om

Uanset om jakkesæt og skjorte er fast inventar i din daglige garderobe, eller det findes frem til specielle anledninger, så er det på tide, du hører om danske Black Dot

Hvis man netop er trådt ind på arbejdsmarkedet, og skal til at investere i jakkesæt og skjorter til kontorgang, så kan prisskiltet og det enorme udvalg virke afskrækkende.

Der findes flere hundrede mærker at vælge imellem, og spændet i pris varierer ligeså. Hvordan vælger man så det helt rigtige uden at se tilbage på sit køb som en fejlslagen investering?

Det er her den danske virksomhed Black Dot kommer ind i billedet. De tilbyder skræddersyede jakkesæt og skjorter til priser, som de fleste kan være med på, og fordi det er syet efter dine mål, kan du være sikker på, at det passer.

Derfor skal du vælge et skræddersyet jakkesæt

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at danske mænd har været længe om at tage jakkesættet til sig som en fast del af kontorpåklædningen. Det bliver ofte skudt i skoene, at skjorte og jakkesæt ikke er en komfortabel kombination set i forhold til jeans og en t-shirt.

Det er der til gengæld en ganske enkel forklaring på – jakkesættet passer ikke, som det skal, og det er en faldgrube, som mange mænd er faldet i.

Tidligere var den klassiske fejl, at mænd valgte jakkesæt og skjorter, der var for store for at få dem til at fremstå større, end tilfældet var. Nu er det mere almindeligt, at mænd vælger en størrelse for småt for at slanke figuren og følge den nuværende slim fit-trend.

Skræddersyede jakkesæt og skjorter fra Black Dot

Det er der heldigvis råd for, for med skræddersyede løsninger fra Black Dot, er både skjorter og jakkesæt designet ud fra dine eksakte mål. Processen kunne ikke være mere simpel; du booker blot en tid gennem hjemmesiden, og så går rådgivningen ellers igang.

Ved din opmåling bliver du præsenteret for alle de muligheder, der passer til dine behov og ønsker, og sammen med Black Dot begynder udkastet til din skræddersyede herregarderobe at tage form. Når du er tilfreds med designet, bliver din bestilling sat i produktion, og når det er klar til afhentning i butikken, får du besked med det samme.

Når du afhenter din bestilling i butikken, foretages det sidste kvalitetstjek. Det er her, du har mulighed for at ønske de sidste tilretninger, hvis der er noget, du vil have justeret. Det er en gratis serviceydelse, som er en del af prisen.

Netop prisen er måske det, der gør alt det ovenstående endnu mere exceptionelt. Hvis du vil tilføje en skjorte til garderoben, så starter prisen ved 695 kroner, hvilket er markant lavere end mange af de prominente mærkers stangvarer – og nye kunder får endda den første skræddersyede skjorte til 395 kr.

Hvis det er jakkesættet, der trækker i dig, så kan du tage del i den skræddersyede oplevelse fra 5.195 kroner. Det bliver syet efter dine mål og specifikationer, og så alle aspekter af designet styret af dig og dine ønsker. Det er svært at matche, og det er med til at gøre Black Dot helt unikke.

Kvalitet og rådgivning i verdensklasse

Design og pasform er enormt vigtige elementer, men hvis ikke metervarerne er i top, kan man ikke kalde det endelige produkts kvalitet for verdensklasse. Det har Black Dot dog styr på.

Til de skræddersyede skjorter benyttes bomuld, som er høstet i Egypten og de amerikanske sydstater. Det er med til at sikre åndbarhed og komfort i særklasse, og skjorter der er nemme at stryge, hvilket de fleste hverdagsbrugere ser som et gevaldigt plus.

Størstedelen af Black Dots uld til deres jakkesæt kommer fra australske får, der er anerkendt på verdensplan for at være af den højeste kvalitet. Uldblandingen starter ved en SUPER 110, og kan skaleres op efter ønske, hvis man er i markedet for det ultimative jakkesæt.

I løbet af hele processen er der både sparring og kyndig vejledning fra Black Dots eksperter, som guider dig igennem de forskellige valgmuligheder og detaljer, som du i sidste ende er herre over.

Den fuldendte, skræddersyede oplevelse har aldrig været mere tilgængelig.

Du kan besøge Black Dot lige her, hvor du også kan booke tid til din opmåling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.