Nyheder

Få fyldt kontoret op med kontorartikler

For at have et produktivt kontor, så er det vigtigt, at der er fyldt op på de mest nødvendige kontorartikler. Der er en del arbejde som vil gå i stå, hvis der manglede blæk, kuglepenne og papir. Hvis din virksomhed arbejder meget på papir, så er det vigtigt at have et godt lager i kontoret. Men hvordan sparer man egentlig på kontorartikler? Og hvordan kan man hjælpe med at være mere grøn, selvom man bruger meget papir?

Brug kun papir, når det er nødvendigt

Hvis du gerne vil skære ned på jeres papirforbrug, så er der kun en måde at gøre det på, og det er at skære ned på mængden af papir som bliver brugt. Det betyder, at mere skal ske elektronisk, hvilket kan være svært at få sat op, men det kan gøre det nemmere at finde de rette dokumenter senere hen. Så slipper du også for at skulle opbevare alle vigtige dokumenter fysisk, hvilket kan optage en masse opbevaringsplads. Det er også nemmere at holde et overblik over sine dokumenter, da man har mulighed for at søge efter det rette dokument. Så slipper du for at skulle bruge lang tid på at bladrer igennem forskellige ringbind for at finde, hvad du leder efter. Det kan dog ikke undgås helt at bruge papir. Der er bare nogle steder, hvor det giver mere mening. Det kan blandt andet være for at tage noter til møder, hvor det kan virke distraherende at sidde med en åben computer, eller hvis man skal lave forskellige figurer eller diagrammer hurtigt. Udover at det på mange punkter er smartere at bruge alternativer til papir, så er det også tit billigere, da du ikke skal købe så meget papir ind årligt.

Find de rette produkter?

Hvis du stadig har behov for at bruge papirprodukter, så kan du også finde måder, hvorpå du kan spare penge der. Hvis du skal handle ind til hele kontoret, så kan det virkelig betale sig at gøre det et sted, hvor du har mulighed for at få mængderabat. Det kan altså sagtens betale sig at vente med at købe ind, så du kan samle alle produkter i én ordre. For at kunne få den bedste mængderabat, så kan det bedst betale sig at vælge én type af hvert produkt. Du skal altså helst vælge en bestemt kuglepen, ringbind osv. Du skal heller ikke være bange for at skrive til leverandøren for at få den bedste pris. De er tit villige til at hjælpe dig med at finde de rette produkter. Når du køber fast fra bestemte mærker, så ved du også, hvad du kan forvente.

Hvor kan man købe kontorartikler?

Du kan finde mange forskellige leverandører af kontorartikler i Danmark, så det kan være svært at finde rundt i det store udvalg. Hvis du gerne vil have et stort udvalg og gode priser, så er Inkpro et godt bud. Du kan finde deres hjemmeside her. Hvis du leder efter billigt blæk til din printer på kontoret, så er det den helt rette hjemmeside at besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *