Nyheder

Drømmer du om varmere himmelstrøg?

Vi er halvvejs igennem december, og umiddelbart tyder det ikke på at vi får en hvid jul. Derfor kan udsigterne for resten af vejret i vintermånederne give dig længsel mod varmere dage med solskin, blå himmel og grønt græs.

Vil du gerne på ferie et varmere sted kan du læse med her, hvor vi guider til at tage på ferie i vintermånederne.

Tag på en storbyferie

Selvom størstedelen af Europa stort set har det samme vejr, er det alligevel en dejlig oplevelse at komme af sted til Sydeuropa. Lande som Grækenland, Spanien, Frankrig og Italien kan nemlig være gode destinationer i vintermånederne, da de ikke er overfyldt med turister og samtidig byder på en mere autentisk oplevelse.

Har du brug for et afbræk fra det danske vintervejr, kan du for eksempel tage til Rom. Ud over at maden er fantastisk, har Rom en yndig charme i vinterperioden, da det ikke er det mest populære tidspunkt at besøge byen og samtidigt har den en behagelig temperatur. Desuden er det en god periode at gøre et kup på italienske læder- og silkevarer; perfekt til en forsinket julegave!

Vil du gerne have en mere original storbyoplevelse, kan du tage sydøst over til lande som Kroatien, Serbien og Slovenien. Disse lande har er mindre populære men ikke mindst ligeså charmerende som de sydeuropæiske hovedstæder.

Zadar i Kroatien har for eksempel et miks af romanske ruiner, rustikke restauranter, cool barer og en fantastisk lokation ud til havet. Selvom det nok er for koldt til at hoppe i vandet, er det en anelse varmere end København samt får mere sol.

Mod de tropiske lande

Bringer dine drømme dig udenfor Europas grænser, er vinteren et godt tidspunkt at tage til de tropiske områder. De oplever nemlig højere temperaturer samt mere solskin i vinterhalvåret end Europæiske lande fordi det er sommer i landene syd for ækvator.

Hvis du gerne vil tage forskud på topdestinationerne for 2019, kan du tage et blik på Lonely Planets liste over rejsetrends. Her kan du finde de bedste destinationer, specielt med fokus udenfor Europa.

Blandt topdestinationer for 2019 er flere syd- og mellemamerikanske lande, blandt andet Panama, Belize, Argentina og Chile. Disse lande er specielt attraktive, fordi de har dejligt vejr, spændende kultur og fantastisk natur fyldt med forskellige dyr og planter.

I stedet for at tage til det turistede Asien, kan du vælge at krydse Atlanten for at opleve nye omgivelser, latinamerikansk madlavning og lækre strande med masser af solskin. Desuden er levestandarden i disse områder billigere end i Europa, og det eneste, som kan være dyrt, er flybilletten derover.

Sådan finder du den billigste billet

Har vores forslag til rejsedestinationer med varmere vejr pirket din interesse, kan du lede efter billige flybilletter ved at bruge søgemaskiner, som viser dig forskellige alternativer til billetter.

Billetter til Sydamerika og Mellemamerika er normalt dyrere end billetter til Europa, men du kan sagtens finde gode tilbud over julen og i januar.

Hvis du mangler de sidste kroner til rejsen eller bare gerne vil have et større råderum på din rejse, kan du undersøge mulighederne for at tage et lån. Her kan du bruge Moneylender til at vurdere forskellige typer af lån. Så kan du finde det, der passer til din økonomi og feriepris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.