Nyheder

Drømmer du om at se Netflix med et større udvalg?

De fleste har hørt om, at man kan se amerikansk Netflix, som mange har et ønske om, hvis man har set Friends for syvende gang og ikke gider at begynde på en af de samme serier igen. Men det kan være svært at vide, hvordan man kommer igennem til de rigtig gode serier og film, som den amerikanske Netflix rygtes at have.

Der er dog muligheder, selv for en person som ikke er speciel IT-kyndig, at komme igennem til den amerikanske Netflix, så man slipper for de samme kedelige serier og film.

Hvad er VPN?

VPN står for ’Virtual Private Network’, som er betegnelsen for en teknik, som kan bruges til at skabe punkt til punkt-forbindelser. Det krypterer altså sin online trafik, så man kan surfe privat på nettet og derved tilgå hjemmesider fra en anden lokation end sin aktuelle lokation.

 Man bliver ’usynlig’ på nettet, dog er der en sikkerhed forbundet med dette, da en hacker kan opsætte et falsk netværk og følge med i din færden og derved få fingrene i din adgangskode til Facebook eller netbank. Dette medfører så, at man skal passe på hvilken slags VPN-udbyder man benytter sig af, så man ikke ender i problemer.

Få et større udvalg

Ved at tilgå den amerikanske Netflix igennem en VPN, kan man altså få adgang til det store udvalg samt andre og nyere film og serier, som vi danskere ikke har adgang til. Det ’rygtes’, at på den amerikanske Netflix kommer nye film og serier langt hurtigere af en ukendt årsag, hvilket netop gør det attraktivt at komme ind på deres Netflix. Man har måske prøvet at være på ferie i udlandet og hoppe på Netflix og opdage mange andre serier og film, hvilket er i bund og grund er det samme som VPN gør, dog ligger du derhjemme i din seng, i Danmark.

Undgå at gense de samme serier

Hvis man længe har været bruger af streamingtjenester med serier og film som bl.a. Netflix og Viaplay, vil mange sige, at de har set alt på Netflix, som er værd at se. Man har været igennem alle de gode klassiske serier og film, og man genser dem måske endda, så udvalget begynder at være lidt tyndt. Derudover er problemet, at lige så snart der udkommer en film eller serie, så er man hurtig til at se de nye film og serier. Det hjælper naturligvis heller ikke at Netflix reklamerer flere uger i forvejen med, at der udkommer en ny film.

Igennem VPN kan man dermed undgå dette og tilgå den amerikanske Netflix, og slippe for at gense serier, som hurtigt kan tage spændingen væk, da man i forvejen kender handlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *