Nyheder

Drømmer du om at få et bedre og lykkeligere liv?

Som Kim Larsen synger, livet er langt og lykken er kort, men behøver lykken være kort? Det hele handler om, hvordan vi prioriterer vores tid, og hvad vi bruger den på. Vil du gerne have mere lykke i dit liv, kommer der her en guide til, hvordan du kan få det bedre og blive lykkeligere.

Det første skridt – fokus på dig selv

For at blive lykkeligere og få det bedre, er der nogle ting, du bør gøre for dig selv. Først og fremmest, bør du gennemtænke, hvad der betyder noget for dig. Er det din karriere, din lykke, din familie eller noget helt fjerde. Når du har fundet det, som gør dig glad og betyder mest, skal du lægge mere fokus på det. Det som vi bruger mest tid på, er også det, som står stærkest i vores hjerne og som påvirker vores adfærd. Har du en masse dårlige oplevelser, som flakker rundt i din hjerne, vil du ha en tendens til mere negativitet.

Hvis du derfor bruger tiden på det, som gør dig glad, vil din hjerne have flere glade tanker og skabe mere positivitet i din hverdag.

Samtidig skal du huske at forkæle dig selv. Det er ikke altid, vi føler, det er okay at bruge tid og penge på os selv, da vi føler, andre har mere brug for det. Men den tankegang bør vi lave om. Hvis vi ikke værner om os selv, kan vi have svært ved at fokusere og være glade.

Find ud af om din hverdag gør dig glad

Hvis du er meget stresset på arbejdet, eller føler det er hårdt at skulle afsted hver dag, bør du måske gøre noget ved det. Vi bruger rigtig meget af vores tid på arbejdet, så hvis vi ikke er glade der, bør vi nok overveje et skift. Hvis din hverdag ikke gør dig glad, vil du have svært ved at være lykkelig, når du endelig har fri og er sammen med familien.

Disse ting kan gøre dig lykkeligere

Der er foretaget mange undersøgelser, som prøver at vise, hvad der kan gøre os mere lykkelige. Herunder vil der komme nogle forslag, som måske kan hjælpe dig.

Find dig selv og fokuser på nuet

Mange har faktisk virkelig svært ved at finde sig selv. Ofte kan der være sket en masse ting før i livet, som påvirker, hvordan vi har det nu. Vores negative tilgang og tanker har utrolig meget magt, og jo flere gange vi tænker en bestemt tanke, desto mere sættere den sig fast og bliver en realitet. Men du kan finde dig selv ved at meditere. Meditation har en utrolig kraft, der får dig til at fokusere på nuet.

Materielle ting gør faktisk en lykkelig

Det siges at lykke ikke kan købes for penge, men det kan det faktisk langt hen ad vejen. For noget vi gerne vil, når vi forkæler os selv, er at spænderne penge på oplevelser for sjæl og krop. Det kan blive dyrt, hvis man bruger penge på alt man gerne vil. Men lykken vil vare længere, med tankerne fra den gode ferie eller oplevelse du havde. Heldigvis kan du låne penge til det, der gør dig glad, lige her. På sparxpres er det nemlig legende let at låne penge, sådan så du kan fokusere på det der gør dig lykkelig.

Dyrk mere motion

Motion er faktisk med til at sætte gang i lykke-kemikalier, som endorfiner og Cortisol. Det hjælper med at forhindre stress og gør dig glad. Så ud i fitness eller løb en tur, så du kan blive mere lykkelig.

Vi håber denne artikel har været med til at guide dig og give dig muligheden for at blive mere lykkelig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.