Erhverv

Derfor bør du outsource disse processer

Hvis du er en mindre virksomhed og har problemer med at nå at pleje dine kunder, fordi der er for mange praktiske opgaver der skal klares først, så er det en god idé at benytte dig af outsourcing. Det kan føre til reducerede omkostninger og øget kvalitet. Her får du nogle råd til hvilke forretningsprocesser du bør outsource for at få mere tid til de vigtige opgaver i din virksomhed.

Vælg de rette processer

Outsourcing betyder også mindre kontrol over værdikæden, og det kan gøre at du må gå på kompromis med dit brand. Så når du skal tage valget om hvilke processer der skal outsources, bør du vælge dem hvor udførslen ikke er en del af dine kernekompetencer og hvis andre kan udføre processen uden at det går på kompromis med dit produkts merværdi. 

Markedsføring & PR

Hvis ikke du har erfaring inden for markedsføring og PR, kan det være en tidskrævende proces at sætte sig ind i. Online markedsføring kræver gode it-færdigheder og viden indenfor bl.a. annoncering og SEO. Traditionel markedsføring kræver et stort netværk samt en forståelse for markedsføring og markedsføringsloven. Her findes der mange muligheder for marketingbureauer, der specielt sidder med fx online markedsføring, der vil nå langt ud til potentielle købere.

Regnskab & bogholderi

Regnskab og bogholderi er også noget, der kræver meget teknisk viden, hvorfor der er mange virksomheder, der vælger at outsource dette. Alternativt kunne du ansætte en til at klare denne proces, men for en lille virksomhed kan dette være meget omkostningsfuldt, og kan oftest ikke betale sig. Ved at outsource denne proces kan du få en bogholder, revisor og et regnskabsprogram i en samlet digital løsning, til en fast månedlig pris. Læs mere her for at se mulighederne om en mulig samarbejdspartner. Her kan du følge med i alle processer i regnskabet uden du selv skal bruge tid på at lave det.

På denne måde kan dine tal blive meget mere præcise, hvilket også gør dig klogere på din virksomheds økonomiske situation. Det vil give dig et rigtig godt grundlag for at træffe de rigtige samt økonomiske fornuftige beslutninger, hvilket gør denne forretningsproces det hele værd at få outsourcet.

Rekruttering og menneskelige ressourcer

Mange vælger at outsource denne proces, da det tager rigtig meget tid og det kræver de rigtige evner. Ved at få en ekstern samarbejdspartner til at dette, kan det resultere i et meget bedre udvalg af kandidater, der er blevet analyseret på deres personlighedstype og kompetencer, der passer netop til din virksomhed, som kan være en omfattende opgave at sidde med for en mindre virksomhed alene.

Personlig assistent

Der kan være rigtig mange opgaver at håndtere som iværksætter, og det kan være svært at få tid til alle de administrative opgaver. Derfor vælger en del at outsource flere administrative opgaver til en såkaldt VA, Virtual Assistant. En VA er billigere end en fuldtidsarbejder, og som arbejder fra et andet sted og kan hjælpe dig med at organisere din kalender, aftale møder, og andre mindre komplekse opgaver, som du ønsker outsourcet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *