Global Samfund

De bedste destinationer at tage hen på et budget

Vi kender det alle sammen godt. Vi vil rigtig gerne ud at rejse, men vi har ingen penge. Hverdagen bliver trættende og vi vil bare gerne væk, slappe af og opleve noget nyt. Dog har vi ikke 5000-7000 til at tage ud og få all inclusive i Thailand. Til gengæld er det ikke umuligt at rejse på et lille budget! Der er håb for de rejsetossede. Vi har her samlet de bedste destinationer at tage hen til, hvis budgettet er småt.

Polen, Krakow

Det koster ikke alverden at tage på storbyferie i Krakow. Man kan få billige flybilletter derhen, for prisen på en returbillet starter på omkring 560 kroner. Prisen på hoteller og mad og drikke, er der hvor man også virkelig kan spare penge. En fadøl til måltidet koster kun omkring 15 kroner og en kaffe på en hyggelig café koster kun omkring 10 kroner. Ting der er værd at se i Krakow, er for eksempel nationalmuseet i Krakow, eller nogle af byens smukke katedraler.

Rumænien, Bukarest

Bukarest er også et godt bud på en budgetferie. Det er nemlig et land med spændende historie og lave priser. En tur/retur billet koster cirka 450 kroner. Den gamle bydel i byen led meget under Sovjetunionens styre. Derudover var byen og skadet af et voldsomt jordskælv. Men der er stadig mange smukke ting at se i byen. Som for eksempel art nouveau inspirerede bygninger eller deres mange smukke kunstgallerier. Helt klart en tur værd.

Grækenland, Athen

De græske øer er ikke fremmede destinationer, når der skal holdes ferie. Har du dog nogensinde holdt storbyferie i Athen, i stedet for at solbade på Santorini? En tur/retur billet her kan du finde til omkring 700 kroner. En lille smule dyrere en for eksempel Krakow og Bukarest, men stadig overkommeligt på et budget. Du kan læse mere her om flybilletter til gode priser. Nyd byens spændende arkæologiske udgravninger og spændende museer. En tre retters menu koster her kun omkring 300 kroner i alt.


https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ungarn, Budapest

Budapest er også et fremragende bud på en billigere ferie. Det er byen med Donau floden strømmende igennem sig, de store bakketoppe og de termiske bade. Der er altid billige billetter til denne dejlige by. En tur/retur billet koster under 250 kroner. Deres sightseeing kan godt være lidt over i den dyre ende, så her kan det være en fordel at købe et City Card der giver entré til udvalgte attraktioner og restauranter. En ting der helt klart skal opleves i Budapest, er deres termiske bade, som også ligger til overkommelige priser på omkring 120 kroner.

Italien, Bologna

Italien bliver tit forbundet med lidt dyrere rejser. Måske er det med associationerne til modeverdenen hvor de har store mærker indenfor. Turisterne har da også været med til at køre priserne op i byer som Milano, Venedig og Firenze. Men den mindre kendte by Bologna har også masser af at byde på, og billetter til omkring 700 kroner. Det er en livlig universitetsby med en af verdens ældste universiteter. Desuden kan du score god pizza og pasta for under 100 kroner. Bologna har også et godt natteliv på grund af de mange studerende, så et oplagt sted at tage hen hvis man er mere til fest og farver.

Det er altså ikke helt umuligt at komme ud at rejse selvom man ikke har alverdens penge på kontoen. Så pak din taske og hop på eventyr til en af disse forholdsvist billige rejsedestinationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *