Nyheder

Brug indefrosne feriepenge til gør det selv projekter

Det kan være svært at skulle beslutte sig for, hvad man vil bruge de overskydende penge på. Hvis man har indefrosne feriepenge, er det vigtigt at få dem bestilt så man kan have lidt mere at gøre godt med når man har lyst til det.

For tiden kan det af gode grunde være svært at komme til at rejse i udlandet, og det giver gode muligheder for at bruge de indefrosne feriepenge på gør det selv projekter. Hvis man har en familie, så kan man finde på et sjovt projekt som kan glæde jer alle sammen.

Husk at bestille feriepengene

Det er selvfølgelig vigtigt at huske at få bestilt sine feriepenge, så man har dem til et tidspunkt som passer godt. Regeringen er nået en aftale som gør at lønmodtagere får udbetalt deres feriepenge til marts i 2021. Pengene vil sikkert gøre godt for mange danskere, da de ekstra midler vil give mulighed for at holde gang i den Danske økonomi. Du bestemmer jo selv over dine egne penge, og det er blot et forslag at du kan bruge dem på gør det selv projekter.

Du kan finde masser af inspiration til diverse byggeprojekter på nettet, og få lavet noget som gavner familien på langt sigt.

Inspiration til forskellige projekter

Få nogle gode ideer til hvad du kan lave.

For eksempel er trampoliner et stort hit blandt børnefamilier, og de giver gode muligheder for sjov motion.

Hvis man køber en trampolin, kan man eksempelvis gøre et projekt ud af at få den fæstnet til jorden. Ved at grave trampolinen ned henover et ret dybt hul, sikrer man sig at trampolinen ikke bliver blæst væk af hårde vindstød. Trampolinen vil helt sikkert blive et hit, hvis du har lidt større børn som selv kan lege sikkert under opsyn. 

Det kan også være at det er nu, det er tiden til at få gjort alvor at ideen om at få udskiftet noget af det gamle slidte værktøj og købe noget nyt lækker kvalitet.

Find noget som glæder hele familien

Når det er svært at komme ud at rejse, kan det for eksempel være en god ide at bruge nogle af feriepengene på en måde som gavner hele familien. Det kunne være at I ville nyde at kunne lave bål i haven sammen om sommeren, eller generelt i de sæsoner hvor vi ofte har tørvejr. Lav et gør det selv projekt ud at etablere jeres egen lille bålplads, og få varmen på de dejligt kølige forårsaftener som vi forhåbentligt går i møde. Der er utroligt mange muligheder for hvad man kan lave af forskellige gør det selv projekter.

Gør noget praktisk

Der er mange sjove ting man kan lave, men der er også dem der er af lidt mere praktisk karakter. Det kunne eksempelvis være, at få lavet en ny terrasse. Det er ting som er meget håndgribelige og som du vil gå gavn og glæde af i mange år. Du kan finde alt inden for belægning her, om du så skal have professionel assistance til at få det lagt, må være op til dine gør-det-selv evner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *