Samfund

4 råd til forbedring af livet

Trænger du til en opdatering i livet. En forbedring af din ensformede hverdag, og kunne trænge til et friskt pust. Så læs med her.

Træningen der hjælper

Du har hørt det før, og her kommer det igen. Træning gør det nemmere at komme ud af sengen om morgenen. Måske ikke lige de første par dage efter træningen, hvor kroppen nok er ekstra følsom og gør ret ondt. Dog vil du få det utrolig meget bedre i længden. Når kroppen trænes, giver det tegn op til hjernen, og du får det pludselig meget bedre med dig selv.

Sundheden, som forbliver

Hvad man hører igen og igen, er at du skal være sund og spise mindre slik og andre usunde ting. Du bør slet ikke spise kulhydrater og skal nærmest ikke spise noget mad. Det virker måske for nogen, men slet ikke for alle. En metode som rent faktisk virker, er at forvirre kroppen til at tro du sulter dig, mens du samtidig opnår din maks. intensitet i træningen. Men hvordan? Det første du gør, er at regne det kalorieforbrug du må have dagligt. Det kan du gøre ved at tage din vægt i kilo og gange med 33. Hvis du vejer 70 kg, svarer det dermed til du må indtage 2.310 kalorier om dagen. Hold den lidt lavere og du kan tabe dig. Så handler det om at du den ene dag spiser næsten ingen kulhydrater men til gengæld meget fedt. Næste dag spiser du moderat af begge dele og tredje dagen må du spise mange kulhydrater, men næsten intet fedt. På den måde forvirrer du kroppen, og vil se resultater. Derudover behøver du kun at træne tre gange om ugen, i 15 minutter, hvor du kommer op på maksimal intensitet.

Træning af din mentale tilstand

Din mentale tilstand kan hæmme din hverdag meget, og det kan derfor være en god ide at træne. Måden du gør det på, er med øvelser, hvor du styrer dit åndedræt og fokuserer på nuet. Så fokuserer du på kroppen og hvordan den føles. På den måde kan du træne dit tankemylder og få flere positive tanker ind i dit liv. Du kan bruge en hjælpsom App til at starte med kaldet headspace. Men der findes også mange andre apps og hjælpemidler.

Opgradering af hjemmet

Noget der også kan gøre dit liv nemmere og bedre er en opdatering af hjemmet. Det kan gøres med en hurtig rengøring og opdatering af tingene i hjemmet. Få de ting som ikke behøver være der smidt væk, eller gemt væk, og indret dig på en måde der gør det overskueligt. Med et rent gulv og rene borde. Når du tager på arbejde, skal du rede sengen. Så når du kommer hjem til et rent hjem, får du det meget bedre mentalt. Gør tingene nemmere for dig selv. Noget du bør gøre for dig selv, er at opgradere dit internet, så du har nemmere adgang og kan surfer hurtigt. Det behøver ikke være umuligt, det er nemlig muligt at få billigt internet, som også er hurtigt. Derudover kan du male dine vægge i nye og inspirerende farver, som grøn og blå.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.